Reviews from De Parel van Aziƫ Kaatsheuvel

Recent reviews

5.0
Kristina
Yesterday

Heerlijke en vers poke-bowl salade, suchi rito torpedo. Bedankt!

Els Van Caem
1 October 2022

Heerlijk gegeten. Lekkerste poke bowl ever!!

Kenneth
1 October 2022

Pokebowl met krokante kip aanrader. Vers en lekker!

Anita
30 September 2022

Super lekker

Angelique
28 September 2022

Weinig voor veel geld, maar was wel lekker. Tip: betere omschrijven op de site als je online besteld.

Marja
24 September 2022

Heerlijke sushi, divers door menu en aantal losse items en bezorger was erg vriendelijk! Aanrader dus

Ineke
24 September 2022

Eten was erg lekker. Bestelling was gedaan om op te halen om 17.20. Later werd ik gemaild dat het 17.45 werd, maar toen stond ik al te wachten. Het was goed dat we ter plaatse de bestelling checkten, want er was een pokebowl te weinig. Dit werd gelukkig meteen hersteld.

Elvira
22 September 2022

Altijd vers en lekker eten!

Anita
21 September 2022

Super lekker Poke Bowl

Marleen
17 September 2022

Proeverij is een aanrader. Heerlijk!

Femke Schoenmaker
16 September 2022
Mirjam
13 September 2022

Gewoon top

Alex
9 September 2022

De lekkerbekjes waren heerlijk. Tip : misschien vragen aan de klanten of ze op de vis de kruiden willen

Rita Hassa
8 September 2022

Heel lekker, altijd de beste kwaliteit.

Ron
24 August 2022

De lekkerste pokebowl van heel Nederland!!

Lique
10 August 2022

Eten stond optijd klaar en super lekkere vis en pokebol en nem

H Timmermans
6 August 2022

Super lekkere pokebowl! Lekker vers en altijd lekker!

Christel
22 July 2022
Tanny van Doorn
19 July 2022

Smaak prima. Rode ui was te grof in grote stukken gesneden dat vinden wij ten koste gaan van kwaliteit van het gerecht. Op uw Website staat vermeld dat de winkel open is om 10 uur en dat mijn afhaaltijdstip 10.30 u was. Maar las in uw winkel dat de openingstijden gewijzigd waren.

Frieke
7 July 2022

Heerlijk! Zoals we gewend zijn :) En keurig op tijd klaar.

Danielle Verboven
4 July 2022

Jullie poke bowls zijn steeds weer geweldig! Heerlijk en altijd vers, en snel klaar! šŸ‘ŒšŸ»

H van Dongen
1 July 2022

Complimenten voor de service van mijn vergeten bestelling. Excuses zeker aanvaardt

Jose van lieshout
1 July 2022

De kibbeling en de crabchuncks waren heerlijk. Jammer we geen temaki zalm konden bestellen,terwijl het wel op jullie site stond gr jose

Bleumers
22 June 2022

We hadden 3 medium poke bowls besteld echter was er 1 kleinere bak als de andere 2 misschien is er wat fout gegaan... Het was wel heel erg lekker

Erika, Lisa en Emma
17 June 2022

Heerlijke verse ingrediƫnten, echt de moeite waard!

VAn den dungen
5 June 2022

Goede service En lekker gegeten top!

le Sage
4 June 2022
Martijn
14 May 2022

Als mensen besteld hebben graag apparte rij voor ophalen. Anders heeft vooraf bestellen geen zin. Eten is heerlijk echte aanrader

Kim de Jong
13 May 2022

Overheerlijke pokƩbowl, erg van genoten!

Simone
13 May 2022

Vers, goed van smaak!

Monique Eeftens
12 May 2022

Zo lekker, elke keer weer. Ik heb jullie omgedoopt tot de Visjuwelier van Kaatsheuvel šŸ‘

Wim van der Heijden
7 May 2022

Was great!

Angelique Damen
1 May 2022

Heerlijk verse sushi, met verfijnde smaken en supersnelle service!

ba
30 April 2022

gewoon goed en gedaan wat ik wilde

Joepie
29 April 2022

Heerlijk gegeten, super vers

H Timmermans
22 April 2022

Was weer lekker. Pokebowl en Kibbeling. Altijd heerlijk bij jullie

Anoniem
22 April 2022

2 PokƩbowls besteld en deze keer vielen ze een beetje tegen. Er zit steeds minder in en ze worden er niet goedkoper op. Veel rijst en relatief weinig toppings. Jammer. Mango was bruin en de sojabonen hard.

Gedik
20 April 2022

Overheerlijk en super vers.

Jack Monsieurs
15 April 2022

Prima!

Julia
13 April 2022

Lekkere goed gevulde verse pokebowls en kibbeling was erg lekker!

Karen
8 April 2022

Was wederom heerlijk

es.compeer@gmail.com
7 April 2022
A.H. (Arjan) Gijsbers
27 March 2022

Vers en overheerlijk

Wim van Eeuwijk
19 March 2022

Door een vriendelijke jongeman werd de bestelling keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten smaakte voortreffelijk. Ik ga zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Paulien
13 March 2022
Andre
13 March 2022

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en alles was van zeer goede kwaliteit. De bezorging was precies op tijd.

Marjo
13 March 2022
Finn Zijlmans
12 March 2022

Lekkere poke bowl zeker om te genieten šŸ˜Š

Marleen
11 March 2022

We hebben genoten van de heerlijke gerechten. De pokebowls zijn goed gevuld. Super vriendelijke bezorger. Bedankt!

Robin
11 March 2022
Karen
11 March 2022

Het was weer heerlijk

Lisa
10 March 2022

Het was echt heel lekker, ik had alleen wel een garnaal meer gewild.

Van Altena
9 March 2022

Was weer heerlijk

Lique
8 March 2022

Heerlijke sushi op echt een aanrader

Marie-Jose
26 February 2022

Gewicht per portie kibbeling aangeven op de site. Veel keus.

Jan Herweijer
23 February 2022
Frank
20 February 2022

Altijd lekker, verzorgd en goed gevuld

Peter Laros
18 February 2022

Poko bowl gehaald. Mooi op tijd klaar en zoals vanouds heerlijk.

Paul
17 February 2022

Kwaliteit prima. En snel klaar. Alleen 25 eurocent rekenen voor een ideal betaling is echt niet meer van deze tijd. Echt een minpunt!

Yvonne
6 February 2022

De hapjes waren heel lekker.

Erik Berkhout
2 February 2022

Heerlijke pokebowl met zalm gegeten! Smaakvol en vers.

Sanne
1 February 2022

Tweede bestelling. Het eten is erg lekker, maar klopte vandaag niet helemaal, daarom 4 i.p.v. 5 sterren. Een flinke graat in de zalm en bij de ander Pokebowl ontbraken een paar ingrediƫnten. Vriendelijke bezorger en we zullen zeker nog eens bestellen. :-)

Danielle
29 January 2022

Heel erg blij met mijn bestelling, oplossing van een klacht en heel erg goed geholpen top service.

Robin
27 January 2022

Altijd heerlijke sushi

Cdw
23 January 2022
M.Timmermans
22 January 2022

De lekkerste pokebowl vinden wij, en nu makkelijk met de app,gewoon thuis bestellen en ophalen!

Shiromani
15 January 2022

Netjes op tijd klaar, heerlijk eten zoals altijd.

C. P.
10 January 2022

Uitstekende kwaliteit kibbeling en kiploempia's. Bezorging was snel, alles was heet en duidelijk vers gebakken. Het minimumbestelbedrag is helaas wat hoog voor een alleenstaande waardoor ik minder vaak vers kan bestellen. Het overschot stop ik dan in de diepvries maar opwarmen is minder lekker dan vers gebakken.

Tim
31 December 2021

Het was wederom fantastisch!!

Pleun en Willem
29 December 2021

De pokebowls zijn altijd zeer lekker!

Larry
29 December 2021

Online bestelling. Lag op tijd klaar. En het eten was weer vers en heerlijk!

Ingeborg van Ierlant
29 December 2021

Jammer genoeg waren de zalm en krabmakiā€™s verwisseld qua aantal, terwijl ik erg dol ben op zalmā€¦maar alles was erg lekker, zoals altijd trouwens

Heijnneman
24 December 2021

Keurig op tijd bezorgd. Ziet er fantastisch uit en heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Tim
15 December 2021

Ongelofelijk lekkere en verse sushi! Stipt op tijd bezorgd.

Anna
14 December 2021

Heerlijk eten! Lekker vers en veel keuzes wat top is. Zelfs voor glutenvrije mensen zijn ze goed bereid om dingen te maken!

Anoniem
10 December 2021

Helaas was de bestelling niet compleet. We hebben wat ingrediƫnten gemist in de toko bowl, maar desondanks wel heerlijk gegeten

Moniek
9 December 2021

Eten kon ik op de afgesproken tijd afhalen en was erg lekker!

Marleen
4 December 2021

Heerlijk vers bereid en bezorging op de afgesproken tijd. Hele vriendelijke medewerkers!

Joyce
19 November 2021

Maki Advocado en de handrol zalm waren absoluut niet zoals gewend. Die waren voor heen beter. Verder zeker genoten!

Rijk
19 November 2021

Altijd heerlijk, maakt niet uit wat je bestelt.

Peter Nieuwkoop
13 November 2021

De door mij bestelde wasabi mayonaise ontbrak in de pokebowl

Frank
9 November 2021
Mark van Deurzen
29 October 2021

Na een eerdere bestelling die niet goed was gegaan door problemen met de website nu opnieuw besteld. Zoon van eigenaresse heeft persoonlijk contact gezocht, en nu een extraatje gekregen. Dit is service waar veel andere bedrijven iets van kunnen leren! Complimenten voor de Parel!

Suzanne
15 October 2021
Wessel Boven van
13 October 2021
Eline
4 October 2021

Ik zou graag de mogelijkheid willen om eerder dan 18:30 de sushi af te kunnen halen. Ik zou ook weleens sushi voor de lunch willen eten

Ezry
3 October 2021

Bezorging was net als altijd top en op tijd dus die krijgt 5 sterren! Bestelling was dit keer niet de verwachte 5 sterren. Een deel was heel grof gesneden waardoor er echt mega stukken groente in de bowl zaten. Er miste torpedo garnaal en de reguliere ice tea is omgeruild voor ice tea green.

Henwill Serfaes
2 October 2021

Super lekkere pokebowl

Jack
17 September 2021

Super kwaliteit, zoals gewoonlijk. Alleen 1 klein verbeterpuntje; als je telefonisch of online besteld hebt voor een bepaalde tijd, moet je toch achteraan aansluiten om geholpen te kunnen worden. Terwijl jou bestelling allang klaar ligt!

Rob Schmid
15 September 2021

Geweldig eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

A Zijlmans
11 September 2021

Zag er netjes uit. Super lekker. Ging ervan uit dat er ook washabi bij de schaal sushi zit.

Harrie weijters
10 September 2021

Kwaliteit prijs verhouding goed

DA
6 September 2021

Alweer een heerlijke pokebowl gegeten! Lekker, vers en ruime hoeveelheid.

A. Driessen
5 September 2021

Zoals gewoonlijk; `Heerlijke sushi en perfecte bezorging!`

Simone
4 September 2021

Wij hadden 2 een toko bowl besteld met rijst en slamix maar helaas bij beide alleen rijst gekregen. Verder was het heel lekker dus hopelijk gaat het de volgende keer wel goed.

Ellis
3 September 2021

De rolletjes met zeewier aan de buitenkant waren erg slap, dit hoort knapperig te zijn. De smaak was verder prima maar jammer van de slappe zeewier.

Jolande
29 August 2021

Het was super lekker zo als altijd šŸ‘šŸ»

Van geenen
28 August 2021

Lekkere sushi!

Susanne Hamers
25 August 2021

Super lekker! Goede service en kwaliteit. Een echte aanrader!

Verschuren
25 August 2021

Poke bowls waren erg lekker en super vers, wij hebben wederom weer genoten

Jack Monsieurs
21 August 2021
Han
21 August 2021
A. van Treuren
21 August 2021
Coert Van Caem
21 August 2021

Super vers. Topkwaliteit šŸ‘Œ

Henwill
14 August 2021

Super lekker zoals altijd

Daantje
13 August 2021

Snelle levering en heerlijk verse producten!

Hanneke
13 August 2021

Goede sushi bowl, vers en met ruime keuze aan ingrediƫnten. Online bestellen op mijn laptop was wel wat onhandig. Het pop-up menu viel steeds weg. Dat maakte het lastig om alle opties te bekijken.

Harm
10 August 2021
Marie-louise
8 August 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk de sushi goede kwaliteit en goede service snel ophalen toppie

Els
7 August 2021

Heerlijke poke bowls ..echte aanrader.

Mandy
6 August 2021

Lekkere verse maaltijd, goede kwaliteit producten.

Anke
5 August 2021

De lekkerste pokebowls bij de Parel

Lucas
4 August 2021

Beste sushi in mijn stad!

Corinne
4 August 2021

šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»

Susan
4 August 2021

Het eten kwam mooi op tijd. Wat warm moest zijn was nog goed warm. Wat koud moest zijn was koud. Heerlijk gegeten.

Joost
31 July 2021

Lekkere sushi, maar niet exceptioneel. Krokante rol was niet Ʃcht krokant. En over het algemeen redelijk vlakke smaken, misschien toch wat meer afwisseling creƫren met bijv. een wasabimayo er tussen oid, variatie in krokantjes. Voor ons toch de reden om de volgende keer weer bij Ichi te halen; Prijsverschil is er, maar smaakverschillen/afwisseling ook.

Maartje
28 July 2021

Pokebowl was erg lekker! De crabchunks ook, alleen was dit (net als de friet) helaas wat klef en niet meer knapperig wat het iets minder lekker maakt. Ik denk dat dit komt door de folie. Normaal gesproken is het allemaal erg goed!

Stefan
27 July 2021

Alle vis sushi waren echt top en smaakte geweldig . Ik vind persoonlijk de andere redelijk droog , terwijl ik dat niet gewend ben als ik ze hier haal

kaas en vleeswaren Wim van Eeuwijk van Eeuwijk
25 July 2021

Topkwaliteit, verse producten en snelle levering.

Wallia Voets
25 July 2021

Bestelling stond klaar op afhaaltijdstip en was van goede en lekkere kwaliteit.

Berit Poppelaars
21 July 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Chantal
13 July 2021
M.Timmermans
3 July 2021

Al een paar keer pokebowl gehaald en wij vinden ze super lekker!

Laros
3 July 2021

Super service, vriendelijke bezorger, en weer heerlijk gegeten!

Mariƫl van den Oord
30 June 2021
Robin
29 June 2021

Altijd heerlijke sushi. De lekkerste zalm nigiri die ik ooit op heb!

Colette Oomens
26 June 2021

Heerlijke poke bowls, soms is de hoeveelheid wat weinig van de toppings

Brigitte
26 June 2021
Danique Willms
25 June 2021

Heerlijk. Vers. Portie was voldoende

G. Damen
24 June 2021

Kwaliteitsproducten, goede service en klantvriendelijk

Annelies
18 June 2021
Brand
18 June 2021

Echt zo onwijs lekker, maar al de tweede keer dat niet alles wat we aangegeven hadden toegevoegd is aan de bowl... Dat is wel jammer.

Karin
10 June 2021

Heerlijke sushi, vers bereid en vriendelijk personeel.

Rob Housen
9 June 2021

Vanmiddag sushi besteld bij de Parel en het was weer verrukkelijk! Kakelversā€¦ Absoluut mijn favoriet!