Avaliações de De Parel van Azië Kaatsheuvel

Avaliações recentes

5.0
Kristina
Ontem

Heerlijke en vers poke-bowl salade, suchi rito torpedo. Bedankt!

Els Van Caem
1 outubro 2022

Heerlijk gegeten. Lekkerste poke bowl ever!!

Kenneth
1 outubro 2022

Pokebowl met krokante kip aanrader. Vers en lekker!

Anita
30 setembro 2022

Super lekker

Angelique
28 setembro 2022

Weinig voor veel geld, maar was wel lekker. Tip: betere omschrijven op de site als je online besteld.

Marja
24 setembro 2022

Heerlijke sushi, divers door menu en aantal losse items en bezorger was erg vriendelijk! Aanrader dus

Ineke
24 setembro 2022

Eten was erg lekker. Bestelling was gedaan om op te halen om 17.20. Later werd ik gemaild dat het 17.45 werd, maar toen stond ik al te wachten. Het was goed dat we ter plaatse de bestelling checkten, want er was een pokebowl te weinig. Dit werd gelukkig meteen hersteld.

Elvira
22 setembro 2022

Altijd vers en lekker eten!

Anita
21 setembro 2022

Super lekker Poke Bowl

Marleen
17 setembro 2022

Proeverij is een aanrader. Heerlijk!

Femke Schoenmaker
16 setembro 2022
Mirjam
13 setembro 2022

Gewoon top

Alex
9 setembro 2022

De lekkerbekjes waren heerlijk. Tip : misschien vragen aan de klanten of ze op de vis de kruiden willen

Rita Hassa
8 setembro 2022

Heel lekker, altijd de beste kwaliteit.

Ron
24 agosto 2022

De lekkerste pokebowl van heel Nederland!!

Lique
10 agosto 2022

Eten stond optijd klaar en super lekkere vis en pokebol en nem

H Timmermans
6 agosto 2022

Super lekkere pokebowl! Lekker vers en altijd lekker!

Christel
22 julho 2022
Tanny van Doorn
19 julho 2022

Smaak prima. Rode ui was te grof in grote stukken gesneden dat vinden wij ten koste gaan van kwaliteit van het gerecht. Op uw Website staat vermeld dat de winkel open is om 10 uur en dat mijn afhaaltijdstip 10.30 u was. Maar las in uw winkel dat de openingstijden gewijzigd waren.

Frieke
7 julho 2022

Heerlijk! Zoals we gewend zijn :) En keurig op tijd klaar.

Danielle Verboven
4 julho 2022

Jullie poke bowls zijn steeds weer geweldig! Heerlijk en altijd vers, en snel klaar! 👌🏻

H van Dongen
1 julho 2022

Complimenten voor de service van mijn vergeten bestelling. Excuses zeker aanvaardt

Jose van lieshout
1 julho 2022

De kibbeling en de crabchuncks waren heerlijk. Jammer we geen temaki zalm konden bestellen,terwijl het wel op jullie site stond gr jose

Bleumers
22 junho 2022

We hadden 3 medium poke bowls besteld echter was er 1 kleinere bak als de andere 2 misschien is er wat fout gegaan... Het was wel heel erg lekker

Erika, Lisa en Emma
17 junho 2022

Heerlijke verse ingrediënten, echt de moeite waard!

VAn den dungen
5 junho 2022

Goede service En lekker gegeten top!

le Sage
4 junho 2022
Martijn
14 maio 2022

Als mensen besteld hebben graag apparte rij voor ophalen. Anders heeft vooraf bestellen geen zin. Eten is heerlijk echte aanrader

Kim de Jong
13 maio 2022

Overheerlijke pokébowl, erg van genoten!

Simone
13 maio 2022

Vers, goed van smaak!

Monique Eeftens
12 maio 2022

Zo lekker, elke keer weer. Ik heb jullie omgedoopt tot de Visjuwelier van Kaatsheuvel 👍

Wim van der Heijden
7 maio 2022

Was great!

Angelique Damen
1 maio 2022

Heerlijk verse sushi, met verfijnde smaken en supersnelle service!

ba
30 abril 2022

gewoon goed en gedaan wat ik wilde

Joepie
29 abril 2022

Heerlijk gegeten, super vers

H Timmermans
22 abril 2022

Was weer lekker. Pokebowl en Kibbeling. Altijd heerlijk bij jullie

Anoniem
22 abril 2022

2 Pokébowls besteld en deze keer vielen ze een beetje tegen. Er zit steeds minder in en ze worden er niet goedkoper op. Veel rijst en relatief weinig toppings. Jammer. Mango was bruin en de sojabonen hard.

Gedik
20 abril 2022

Overheerlijk en super vers.

Jack Monsieurs
15 abril 2022

Prima!

Julia
13 abril 2022

Lekkere goed gevulde verse pokebowls en kibbeling was erg lekker!

Karen
8 abril 2022

Was wederom heerlijk

es.compeer@gmail.com
7 abril 2022
A.H. (Arjan) Gijsbers
27 março 2022

Vers en overheerlijk

Wim van Eeuwijk
19 março 2022

Door een vriendelijke jongeman werd de bestelling keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten smaakte voortreffelijk. Ik ga zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Paulien
13 março 2022
Andre
13 março 2022

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en alles was van zeer goede kwaliteit. De bezorging was precies op tijd.

Marjo
13 março 2022
Finn Zijlmans
12 março 2022

Lekkere poke bowl zeker om te genieten 😊

Marleen
11 março 2022

We hebben genoten van de heerlijke gerechten. De pokebowls zijn goed gevuld. Super vriendelijke bezorger. Bedankt!

Robin
11 março 2022
Karen
11 março 2022

Het was weer heerlijk

Lisa
10 março 2022

Het was echt heel lekker, ik had alleen wel een garnaal meer gewild.

Van Altena
9 março 2022

Was weer heerlijk

Lique
8 março 2022

Heerlijke sushi op echt een aanrader

Marie-Jose
26 fevereiro 2022

Gewicht per portie kibbeling aangeven op de site. Veel keus.

Jan Herweijer
23 fevereiro 2022
Frank
20 fevereiro 2022

Altijd lekker, verzorgd en goed gevuld

Peter Laros
18 fevereiro 2022

Poko bowl gehaald. Mooi op tijd klaar en zoals vanouds heerlijk.

Paul
17 fevereiro 2022

Kwaliteit prima. En snel klaar. Alleen 25 eurocent rekenen voor een ideal betaling is echt niet meer van deze tijd. Echt een minpunt!

Yvonne
6 fevereiro 2022

De hapjes waren heel lekker.

Erik Berkhout
2 fevereiro 2022

Heerlijke pokebowl met zalm gegeten! Smaakvol en vers.

Sanne
1 fevereiro 2022

Tweede bestelling. Het eten is erg lekker, maar klopte vandaag niet helemaal, daarom 4 i.p.v. 5 sterren. Een flinke graat in de zalm en bij de ander Pokebowl ontbraken een paar ingrediënten. Vriendelijke bezorger en we zullen zeker nog eens bestellen. :-)

Danielle
29 janeiro 2022

Heel erg blij met mijn bestelling, oplossing van een klacht en heel erg goed geholpen top service.

Robin
27 janeiro 2022

Altijd heerlijke sushi

Cdw
23 janeiro 2022
M.Timmermans
22 janeiro 2022

De lekkerste pokebowl vinden wij, en nu makkelijk met de app,gewoon thuis bestellen en ophalen!

Shiromani
15 janeiro 2022

Netjes op tijd klaar, heerlijk eten zoals altijd.

C. P.
10 janeiro 2022

Uitstekende kwaliteit kibbeling en kiploempia's. Bezorging was snel, alles was heet en duidelijk vers gebakken. Het minimumbestelbedrag is helaas wat hoog voor een alleenstaande waardoor ik minder vaak vers kan bestellen. Het overschot stop ik dan in de diepvries maar opwarmen is minder lekker dan vers gebakken.

Tim
31 dezembro 2021

Het was wederom fantastisch!!

Pleun en Willem
29 dezembro 2021

De pokebowls zijn altijd zeer lekker!

Larry
29 dezembro 2021

Online bestelling. Lag op tijd klaar. En het eten was weer vers en heerlijk!

Ingeborg van Ierlant
29 dezembro 2021

Jammer genoeg waren de zalm en krabmaki’s verwisseld qua aantal, terwijl ik erg dol ben op zalm…maar alles was erg lekker, zoals altijd trouwens

Heijnneman
24 dezembro 2021

Keurig op tijd bezorgd. Ziet er fantastisch uit en heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Tim
15 dezembro 2021

Ongelofelijk lekkere en verse sushi! Stipt op tijd bezorgd.

Anna
14 dezembro 2021

Heerlijk eten! Lekker vers en veel keuzes wat top is. Zelfs voor glutenvrije mensen zijn ze goed bereid om dingen te maken!

Anoniem
10 dezembro 2021

Helaas was de bestelling niet compleet. We hebben wat ingrediënten gemist in de toko bowl, maar desondanks wel heerlijk gegeten

Moniek
9 dezembro 2021

Eten kon ik op de afgesproken tijd afhalen en was erg lekker!

Marleen
4 dezembro 2021

Heerlijk vers bereid en bezorging op de afgesproken tijd. Hele vriendelijke medewerkers!

Joyce
19 novembro 2021

Maki Advocado en de handrol zalm waren absoluut niet zoals gewend. Die waren voor heen beter. Verder zeker genoten!

Rijk
19 novembro 2021

Altijd heerlijk, maakt niet uit wat je bestelt.

Peter Nieuwkoop
13 novembro 2021

De door mij bestelde wasabi mayonaise ontbrak in de pokebowl

Frank
9 novembro 2021
Mark van Deurzen
29 outubro 2021

Na een eerdere bestelling die niet goed was gegaan door problemen met de website nu opnieuw besteld. Zoon van eigenaresse heeft persoonlijk contact gezocht, en nu een extraatje gekregen. Dit is service waar veel andere bedrijven iets van kunnen leren! Complimenten voor de Parel!

Suzanne
15 outubro 2021
Wessel Boven van
13 outubro 2021
Eline
4 outubro 2021

Ik zou graag de mogelijkheid willen om eerder dan 18:30 de sushi af te kunnen halen. Ik zou ook weleens sushi voor de lunch willen eten

Ezry
3 outubro 2021

Bezorging was net als altijd top en op tijd dus die krijgt 5 sterren! Bestelling was dit keer niet de verwachte 5 sterren. Een deel was heel grof gesneden waardoor er echt mega stukken groente in de bowl zaten. Er miste torpedo garnaal en de reguliere ice tea is omgeruild voor ice tea green.

Henwill Serfaes
2 outubro 2021

Super lekkere pokebowl

Jack
17 setembro 2021

Super kwaliteit, zoals gewoonlijk. Alleen 1 klein verbeterpuntje; als je telefonisch of online besteld hebt voor een bepaalde tijd, moet je toch achteraan aansluiten om geholpen te kunnen worden. Terwijl jou bestelling allang klaar ligt!

Rob Schmid
15 setembro 2021

Geweldig eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

A Zijlmans
11 setembro 2021

Zag er netjes uit. Super lekker. Ging ervan uit dat er ook washabi bij de schaal sushi zit.

Harrie weijters
10 setembro 2021

Kwaliteit prijs verhouding goed

DA
6 setembro 2021

Alweer een heerlijke pokebowl gegeten! Lekker, vers en ruime hoeveelheid.

A. Driessen
5 setembro 2021

Zoals gewoonlijk; `Heerlijke sushi en perfecte bezorging!`

Simone
4 setembro 2021

Wij hadden 2 een toko bowl besteld met rijst en slamix maar helaas bij beide alleen rijst gekregen. Verder was het heel lekker dus hopelijk gaat het de volgende keer wel goed.

Ellis
3 setembro 2021

De rolletjes met zeewier aan de buitenkant waren erg slap, dit hoort knapperig te zijn. De smaak was verder prima maar jammer van de slappe zeewier.

Jolande
29 agosto 2021

Het was super lekker zo als altijd 👍🏻

Van geenen
28 agosto 2021

Lekkere sushi!

Susanne Hamers
25 agosto 2021

Super lekker! Goede service en kwaliteit. Een echte aanrader!

Verschuren
25 agosto 2021

Poke bowls waren erg lekker en super vers, wij hebben wederom weer genoten

Jack Monsieurs
21 agosto 2021
Han
21 agosto 2021
A. van Treuren
21 agosto 2021
Coert Van Caem
21 agosto 2021

Super vers. Topkwaliteit 👌

Henwill
14 agosto 2021

Super lekker zoals altijd

Daantje
13 agosto 2021

Snelle levering en heerlijk verse producten!

Hanneke
13 agosto 2021

Goede sushi bowl, vers en met ruime keuze aan ingrediënten. Online bestellen op mijn laptop was wel wat onhandig. Het pop-up menu viel steeds weg. Dat maakte het lastig om alle opties te bekijken.

Harm
10 agosto 2021
Marie-louise
8 agosto 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk de sushi goede kwaliteit en goede service snel ophalen toppie

Els
7 agosto 2021

Heerlijke poke bowls ..echte aanrader.

Mandy
6 agosto 2021

Lekkere verse maaltijd, goede kwaliteit producten.

Anke
5 agosto 2021

De lekkerste pokebowls bij de Parel

Lucas
4 agosto 2021

Beste sushi in mijn stad!

Corinne
4 agosto 2021

👍🏻👍🏻

Susan
4 agosto 2021

Het eten kwam mooi op tijd. Wat warm moest zijn was nog goed warm. Wat koud moest zijn was koud. Heerlijk gegeten.

Joost
31 julho 2021

Lekkere sushi, maar niet exceptioneel. Krokante rol was niet écht krokant. En over het algemeen redelijk vlakke smaken, misschien toch wat meer afwisseling creëren met bijv. een wasabimayo er tussen oid, variatie in krokantjes. Voor ons toch de reden om de volgende keer weer bij Ichi te halen; Prijsverschil is er, maar smaakverschillen/afwisseling ook.

Maartje
28 julho 2021

Pokebowl was erg lekker! De crabchunks ook, alleen was dit (net als de friet) helaas wat klef en niet meer knapperig wat het iets minder lekker maakt. Ik denk dat dit komt door de folie. Normaal gesproken is het allemaal erg goed!

Stefan
27 julho 2021

Alle vis sushi waren echt top en smaakte geweldig . Ik vind persoonlijk de andere redelijk droog , terwijl ik dat niet gewend ben als ik ze hier haal

kaas en vleeswaren Wim van Eeuwijk van Eeuwijk
25 julho 2021

Topkwaliteit, verse producten en snelle levering.

Wallia Voets
25 julho 2021

Bestelling stond klaar op afhaaltijdstip en was van goede en lekkere kwaliteit.

Berit Poppelaars
21 julho 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Chantal
13 julho 2021
M.Timmermans
3 julho 2021

Al een paar keer pokebowl gehaald en wij vinden ze super lekker!

Laros
3 julho 2021

Super service, vriendelijke bezorger, en weer heerlijk gegeten!

Mariël van den Oord
30 junho 2021
Robin
29 junho 2021

Altijd heerlijke sushi. De lekkerste zalm nigiri die ik ooit op heb!

Colette Oomens
26 junho 2021

Heerlijke poke bowls, soms is de hoeveelheid wat weinig van de toppings

Brigitte
26 junho 2021
Danique Willms
25 junho 2021

Heerlijk. Vers. Portie was voldoende

G. Damen
24 junho 2021

Kwaliteitsproducten, goede service en klantvriendelijk

Annelies
18 junho 2021
Brand
18 junho 2021

Echt zo onwijs lekker, maar al de tweede keer dat niet alles wat we aangegeven hadden toegevoegd is aan de bowl... Dat is wel jammer.

Karin
10 junho 2021

Heerlijke sushi, vers bereid en vriendelijk personeel.

Rob Housen
9 junho 2021

Vanmiddag sushi besteld bij de Parel en het was weer verrukkelijk! Kakelvers… Absoluut mijn favoriet!